Opleiding Lokovest voor gevorderden: opbouw bedrijven

Kaart wordt geladen...

1 oktober 2024

}

09.00 tot 12.30 uur

Cevi Group, Gent

Als gemeentebestuur bent u op zoek naar info zoals: welke ondernemingen oefenen een activiteit uit in mijn bestuur, welke ondernemingen waren actief op 01/01 van het huidige aanslagjaar, welke ondernemingen zijn gestopt in een bepaalde periode …

Al deze informatie vindt u terug via onze toepassing “Lokovest”.  Maar welke van deze info hebt u nu specifiek nodig voor het opmaken van uw bedrijfsbelasting?

In deze praktijkgerichte opleiding volgen we een scenario waarbij u voor uw eigen bestuur tot een bestand komt om vervolgens hiervan vertrekkende de aangiften te verzenden en/of het kohier op te maken. We extraheren starters, stopzettingen, verhuizers … en verwerken deze tot een lijst die ingelezen kan worden in Unibel. We houden rekening met de specifieke processen van een gemeentebestuur.

Er komen nog een aantal extra’s aan bod zoals wijzigingen van rechtstoestand, stopgezette functies wegens overlijden functiehouders, falingen … die interessant kunnen zijn bij de opbouw van uw bedrijvenbestand.

Prijs

€ 150 per persoon voor een halve dag, excl. BTW.

 

Over de middag wordt een broodjesmaaltijd aangeboden.

De opleiding kan in geval van nood worden omgeschakeld naar een online opleiding via Teams!

Wat bij ziekte, annulering, afwezigheid? Lees onze algemene voorwaarden!

Reserveringen